.

Imatge dels guanyadors

Aquest dissabte el Club de Golf Costa Daurada va acollir el “Trofeu Carnaval’14”.

Més de 120 participants van prendre part en la prova, sent la modalitat individual stableford i organitzant-se les sortides pel tee 1 i 9 de 9 a 11:10 hores.

Tots els jugadors van rebre un welcome pack compost per una visera per als homes i un bolígraf tàctil per a les dones.

En el plànol esportiu i en la categoria d’handicap inferior, Julian Pulido va ser el vencedor amb un resultat d’1 sota parell seguit, amb idèntic resultat, per Oscar Biesa, per resoldre l’empat es va aplicar la fórmula de desempat a favor del jugador amb menor handicap de joc, però en tenir els dos jugadors el mateix es va resoldre tenint en compte el resultat dels últims 9 clots. En la categoria handicap superior, Cruz Ron va aconseguir la primera posició amb un espectacular resultat de 6 sota parell, seguida a tan sol dos punts per Isabel Domingo. Jesús Gutiérrez va ser el primer classificat scratch amb 25 punts bruts.

A més dels premis als primers classificats de cada categoria, es va establir dos premis a les boles més properes a bandera en els clots 4 i 17, sent els vencedors Julian Pulido i Ignacio Martínez respectivament. Per celebrar el Carnestoltes també es va premiar a les millors disfresses de la jornada sent els vencedors: Eugenio Tirado amb la millor disfressa masculina, Natividad Podio al femení, Analía Subí i Fernando Sanmartín en la categoria de parelles i finalment es va premiar la millor disfressa de grup sent els guanyadors la família Casanella.

El repartiment de premis va donar començament a les 17:00 hores, dirigit per José Miguel Ramos, President del Comitè de Competició del Club. Finalitzat el repartiment es va procedir a efectuar un sorteig entre els assistents de divers material de golf. Una copa de cava va servir per acomiadar l’acte.