.

La Judit Garcia seguirà una temporada més al TGN Bàsquet i s’uneix al grup de renovades per a la temporada 22/23 del Sènior de Copa Catalunya. D’aquesta manera, el nou tècnic Marc Rovirosa s’assegura la continuïtat d’una de les jugadores més joves del vestidor i amb una gran projecció. Destacar que la Judit és la segona renovació oficial després d’anunciar la continuïtat de la Laura Pascual.

El curs vinent serà la tercera temporada de la Judit al Sènior del TGN Bàsquet, ja que sent Júnior de segon any ja es va incorporar en dinàmica del primer equip. La número 5 explica els motius de la seva renovació amb el conjunt Lila: “He decidit renovar perquè des que estic al club, sempre he aspirat a arribar a la màxima categoria, tant de l’entitat com de la província i en aquests darrers anys el meu desig s’ha fet possible. ” I afegeix: “Em sento molt a gust amb la resta de l’equip tant dins com fora de la pista.”

Sobre els objectius que es marca per la temporada 22/23: “Espero obtenir els màxims èxits possibles, tant a nivell individual com col·lectiu. El meu gran objectiu és contribuir a fer-ho possible.” Finalment, descriu el que s’anomena com #ADNTGN: “És la seva gent, la gran afició, la metodologia de treball i la magnífica formació del club”.

Redacció