.

El recital posarà punt i final a una petita gira de concerts que han realitzat els estudiants seleccionats a diversos municipis

El recital posarà punt i final a una petita gira de concerts que han realitzat els estudiants seleccionats a diversos municipis

L’Auditori Diputació acollirà el proper dissabte 11 de maig el concert de cloenda de la X Mostra de Joves Guitarristes de les Comarques de Tarragona, organitzada per l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona.

Una desena d’estudiants de guitarra clàssica de totes les edats i amb aptituds per al concertisme participen enguany en la Mostra, després d’haver superat un procés de selecció. El concert tindrà lloc a les 18 hores, serà d’accés lliure i comptarà amb la presència d’Adrià Galindo, estudiant de l’últim curs del Conservatori Superior de Música Óscar Esplà d’Alacant, que hi assistirà com artista convidat.

El recital posarà punt i final a la petita gira de concerts que aquest conjunt de guitarristes ha realitzat per diferents municipis del Camp de Tarragona. En concret, entre els mesos de març i abril, han actuat a la Secuita, Riudecols, Reus i Torredembarra.

L’objectiu de la Mostra és donar la possibilitat als joves guitarristes d’adquirir experiència en el camp del concertisme i potenciar el contacte directe amb el públic fora del marc de la pròpia escola.