.

.

TOTS 21


Participants en una de les activitats de l'Estiu Jove

La consellera de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona ha obert una convocatòria per a recollir idees i propostes per a realitzar en el marc de l’Estiu Jove 2014 amb l’objectiu de promoure la participació activa dels joves de la ciutat.

Es crida als interessats en realitzar propostes per a la programació d’estiu, a presentar propostes culturals, educatives o d’oci i altres iniciatives o projectes destinats als joves.

Els requisits són:

a) Destinataris: presentar propostes dirigides a joves entre els 12 i els 35 anys.

b) Creativitat / Innovació: que siguin propostes innovadores que fomentin  la creativitat i els desenvolupament dels joves.

c) Espais TarragonaJove: que es puguin fer en el marc dels espais joves (especialment l’espai jove Kesse i l’espai jove la palmera.

d) Fitxa de proposta; cal omplir la fitxa d’ informació detallant la proposta amb el model que trobaran a www.tarragonajove.org.

Entre les propostes recollides es valoraran segons l’àmbit, recursos que puguin implicar i encaix en el pla local de joventut de Tarragona.

Tota persona jove interessada a aportar idees o propostes les pot enviar per correu electrònic a tarragonajove@tarragona.cat del 5 de febrer al 20 de febrer.