TOTS 21

L’Infomòbil consisteix en un carro que permet apropar-se fàcilment a les persones joves i està adreçat també a famílies

L’Infomòbil sortirà al carrer el dimarts i dimecres 20 i 21 de juliol, pel matí per la tarda, amb l’objectiu de recollir demandes, suggeriments i propostes d’actes o activitats; i per informar sobre accions, recursos i serveis per a persones joves. L’Infomòbil, que consisteix en un carro adreçat tant a joves com a famílies destinat a proporcionar informació sobre les activitats que es porten a terme des del departament de Joventut de l’ajuntament, així com en l’Espai Jove Kesse, l’Oficina Jove del Tarragonès i l’Espai Jove La Palmera. 

Així mateix, també es recolliran opinions sobre els serveis i activitats per a joves i propostes o demandes sobre activitats o projectes, per captar els seus interessos.

Els espais on es podrà trobar l’Infomòbil són: dimarts 20 al matí al mercat de Torreforta, dimarts 20 a la tarda a la Plaça de la Constitució de Bonavista, dimecres 21 al matí a la Rambla de Sant Pere i Sant Pau; i dimecres 21 a la tarda a la Plaça de l’Església de Sant Salvador. El dispositiu mòbil es desplaçarà pels carrers adjacents a aquests espais al llarg de dues hores.

Aquestes actuacions s’emmarquen en el projecte Conecta3, que rep el suport de la Delegació del Govern per al Plan Nacional Sobre Drogas del Ministeri de Sanitat.

Redacció