.

Instant en que Josep Poblet és nomenat Soci d'Honor de l'Associació Cultural i Folklòrica Andalusa

Instant en que Josep Poblet és nomenat Soci d'Honor de l'Associació Cultural i Folklòrica Andalusa

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va rebre ahir el títol de Soci d’Honor de l’Associació Cultural i Folklòrica Andalusa de mans de la presidenta de l’entitat, Luisa Márquez. El nomenament va constituir l’acte central del Festival Flamenc que aquesta entitat va celebrar ahir al vespre al Teatre Metropol de Tarragona. Aquest festival ha arribat enguany a la seva 29a edició.

Segons paraules de la presidenta de l’Associació, Luisa Márquez, aquest nomenament vol reconèixer “el suport que ha demostrat i la labor que ha dut a terme Josep Poblet, al llarg de tot aquest temps, a favor de l’Associació Cultural Folklòrica Andalusa” i de la cultura en general. Aquest nomenament, i el Festival Flamenc en el qual s’ha dut a terme, s’emmarquen en les XXIX Jornades Culturals que l’Associació Cultural i Folklòrica Andalusa organitza amb motiu del Dia d’Andalusia.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, es va mostrar molt agraït pel reconeixement. “És un goig i un honor rebre aquest títol”, va assegurar Poblet, que es va referir a la llarga i destacada trajectòria de l’Associació Cultural i Folklòrica Andalusa, “una entitat molt arrelada a casa nostra que, amb actes com el que avui celebrem, posa de manifest la cohesió social, la bona convivència i l’estima de dues cultures com són la catalana i l’andalusa”. Així mateix, Josep Poblet, va destacar l’arrelament familiar i generacional que dóna força a aquestes Jornades en concret i a l’Associació Cultural i Folklòrica Andalusa, en general.

L’acte va comptar amb la presència del vicepresident primer de la Diputació de Tarragona, Albert Vallvé; del senador Jordi Sendra, i de les regidores de l’Ajuntament de Tarragona Victòria Forns i Maribel Rubio, entre altres autoritats.

/* JS para menú plegable móvil Divi */