.

La prova comptava amb un recorregut de 70 quilòmetres, va reunir 200 ciclistes d’arreu de Catalunya. Foto: Cedida

L’avinguda Sant Jordi de Roda de Berà va ser, diumenge dia 24 al matí, l’epicentre d’una gran festa del ciclisme en acollir la celebració del I Gran Premi Roda de Berà. Abans de les 10 del matí, hora prevista de sortida, els corredors ja escalfaven pels principals carrers del nucli urbà.

Organitzada per Gurubike Cycling Team Mataró, amb la Federació Catalana de Ciclisme i la col·laboració de l’Ajuntament, la prova va arribar als 200 ciclistes inscrits, el màxim fixat, fa dues setmanes, de les  categories Màster 30, 40, 50 i 60.

El recorregut, circular, de 70 quilòmetres de distància, els va portar per les carreteres de Bonastre, Montferri, Vilardida, la Vall de Sant Marc, la Juncosa del Montmell, Masllorenç i, novament, fins a Roda de Berà. La prova era puntuable per a la Copa Catalana Màster.

L’arribada estava prevista per a les dotze del migdia, però els primers corredors van fer el recorregut en tan sols 1 hora i 39 minuts. El primer en creuar la línia de meta va ser Josep Oriola, del RCB Motor Begues; seguit per Raül Castelló, del Furore Cycling Club; i per Aritz Arruabarrena, del Donosti Gain S.C.D.

Els premis, als tres millors de cada categoria i als millors equips, van ser lliurats per l’alcalde Pere Virgili i pel regidor d’Esports, Gerard Solé.

El podi de Master 40, amb el guanyador absolut de la prova, Josep Oriola. Foto: Cedida