.

Josep Masdeu, alcalde de la Selva del Camp

Josep Masdeu, tinent d’alcalde de la Selva del Camp

La Selva ha estat, és i serà sempre el nostre anhel i la nostra prioritat

Estem a les acaballes d’un mandat municipal que, diguem-ho clar, ha estat difícil. El repte que ens ha suposat la pandèmia de la Covid ens ha posat a prova. Però, reconeixent les dificultats, cal dir que hem superat la prova sense deixar ningú enrere.

I ha estat gràcies al fet que tots hem treballat en la mateixa direcció. Aquest és un valor molt preuat que tenim a la Selva i que hem de saber preservar. Això és el que ens ha fet grans.

Dit això, també vull destacar que hem estat capaços de tirar endavant i executar una bona part del programa amb el qual ens vàrem presentar a les eleccions municipals. Capítol a banda, mereix destacar l’ampliació de la residència de la gent gran del Vilar que ha permès habilitar 35 noves places, fins a un total de 90, de les quals 20 seran públiques. Hem de ser capaços de preveure les noves necessitats que es van produint i l’ampliació de la residència va en aquesta línia, és a dir, assegurar serveis necessaris que donin una resposta a les necessitats reals de la ciutadania del nostre poble.

Ho fem, a més, quan enguany es compleixen 20 anys de la primera fase de la construcció de la residència que s’ha demostrat ja com una eina imprescindible en el teixit social de la Selva. A nous reptes, noves solucions.

També considero que és just posar en relleu l’entrada en servei d’una infraestructura de comunicació que era molt necessària: la nova carretera la Selva-Almoster. L’increment de vehicles que havíem registrat aquests darrers anys ho feia imperiós i la fórmula de col·laboració institucional que havíem emprès amb la Diputació de Tarragona ha permès que avui dia aquesta carretera ja sigui una realitat. La bona feina, no en tingueu cap dubte, dona resultats.

Però, malgrat la feina feta, no podem quedar aturats a la meitat de la cursa. De cara al proper mandat que ja s’intueix hem de seguir la bona feina empesa i mantenir la direcció amb un lideratge clar. La Selva, i sobretot tots i totes vosaltres, així us ho mereixeu. Hem complert –som un valor segur– i volem continuar complint.

Josep Masdeu, tinent d’alcalde de la Selva del Camp