.

L’alcalde, a la seu del PSC a la diada de Sant Jordi

El cap de llista socialista per a les eleccions municipals, Josep Fèlix Ballesteros, ha destacat que el proper mandat quedarà marcat pels projectes culturals de la ciutat, amb prioritats clares com desenvolupar el pla de biblioteques, entre elles la biblioteca provincial que ha d’anar a la Tabacalera i la de Torreforta, o el canvi d’ubicació de la casa de la Festa. L’alcaldable, juntament amb el candidat al Congrés dels Diputats, Joan Ruiz, i el candidat al Senat, Santiago Castellà, ha remarcat la importància de què Pedro Sánchez guanyi les properes eleccions per tal de barrar el pas a la dreta.

“El proper mandat serà el mandat de la cultura”, ha afirmat Josep Fèlix Ballesteros, cap de llista socialista per a les eleccions municipals de Tarragona. L’alcaldable ha indicat que la nova biblioteca provincial de la Tabacalera serà el primer pas de la gran ciutat de la cultura. La previsió és que cinc vegades més gran que la biblioteca actual. Ballesteros també ha destacat projectes com la nova biblioteca de Torreforta, la celebració dels 20 anys de Tarraco com a Patrimoni Mundial de la Humanitat l’any 2020 o la commemoració dels 700 anys de l’arribada del braç de Santa Tecla a la ciutat, l’any 2021.

Les declaracions de Josep Fèlix Ballesteros han tingut lloc al bell mig de la Rambla Nova, al costat de la carpa del PSC instal·lada per Sant Jordi. “Avui és un gran dia, vull felicitar als autors i autores locals i a les editorials”, ha comentat Josep Fèlix Ballesteros. L’alcaldable ha assenyalat que l’alt nombre de publicacions locals posa en valor el “bon moment de les lletres tarragonines”.

Pel que fa a les eleccions generals, l’alcalde ha comentat que gràcies al govern socialista “hem avançat en drets, benestar i projecció” i ha afegit que “som garantia de què podem parlar de les coses que ens preocupen com la sanitat, educació, la igualtat o les infraestructures”. El candidat al Congrés dels Diputats, Joan Ruiz, ha explicat que “sempre que a Tarragona han guanyat els socialistes, a Madrid hem governat”.

Ruiz ha volgut recordar que “el futur l’hem d’escriure entre tots” i que ens trobem en dos escenaris: “o fem Pedro Sánchez president o ho serà un partit de la dreta en mans de VOX”. El candidat al Senat, Santiago Castellà, ha indicat que el partit està rebent una gran onada de suports i que hi ha una allau d’il·lusió i esperança amb la candidatura de Pedro Sánchez. “Davant el perill de què guanyi la dreta, cal el vot socialista”, ha afegit Castellà.

La carpa de l’agrupació municipal del PSC a Tarragona està situada a la Rambla Nova, a l’alçada del carrer Compte de Rius, i al Barri de Ponent al barri de Campclar. Durant tot el dia es regalaran fins a 15.000 alfàbregues als tarragonins i tarragonines de la ciutat.