.

Tarraco va ser l’opció preferida amb més d’un 35% dels vots rebuts

Tarraco va ser l’opció preferida amb més d’un 35% dels vots rebuts

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el director-gerent de Baycar (Grup Jobocar), concessionari Seat de la província de Tarragona, Josep Maria Barberà, han presentat aquest migdia el nou Seat Tàrraco. “El nou Seat Tàrraco és un orgull per la ciutat”. “Sense el seguiment i suport de tota la població a la iniciativa impulsada des de diferents àmbits, mai hauria estat possible aquest fet històric per la ciutat”, ha explicat Barberà.

Per primera vegada, SEAT va crear una campanya anomenada #SEATbuscanombre per tal que els seguidors de la marca triessin per votació popular el nom del nou SUV de la marca. El resultat van ser 146.124 vots de 134 països dels quals 51.903 vots van fer guanyador l’opció Tàrraco, d’entre les 10.130 propostes de topònims espanyols.

“La inversió econòmica que SEAT realitzarà en la promoció del model repercutirà en la imatge de la ciutat”, ha remarcat l’alcalde Ballesteros. “Tàrraco -ha afegit Josep Maria Barberà- està alineada amb els valors de SEAT i encaixa a la perfecció amb la personalitat del nou model, ja que la ciutat avui coneguda com a Tarragona, és l’assentament romà més antic de la península Ibèrica i va ser capital d’Hispania durant l’Imperi Romà”.

L’ofensiva més gran de producte de SEAT culmina amb l’arribada del nou Tàrraco. “El nou SUV de la companyia espanyola ha estat dissenyat per a conductors que necessiten la versatilitat d’un cotxe de cinc o set places, i la practicitat d’una posició de conducció més alta, a més dels més alts estàndards en seguretat, confort i un alt nivell d’equipament”, explica Josep Maria Barbarà. I ha conclòs: “Ara que el mercat dels SUV està en plena expansió, el Tàrraco exercirà un paper fonamental per a SEAT, ja que reforçarà la marca i contribuirà a un major creixement en un moment en el qual les vendes de SEAT estan augmentant de forma constant”.