.

Josep Andreu (dreta) en una compareixença pública.Foto:Tarragona21

Josep Andreu (dreta) en una compareixença pública.Foto:Tarragona21

Estava pràcticament confirmat però calia el vistiplau definitiu per part del Govern català. Ha estat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, qui ha ratificat en el càrrec Sixte Cambra i Josep Andreu com a presidents del Port de Barcelona i del Port de Tarragona, respectivament.

Rull ha mantingut reunions amb els dos presidents abans d’anunciar que seguiran al capdavant dels dos Ports més importants del país.

“Un cop confirmada la ratificació, per part de l’Honorable Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull, del meu càrrec com a president del Port de Tarragona, vull agrair al conseller i al Govern de la Generalitat de Catalunya públicament la seva confiança dipositada en la meva persona”, han estat les primeres paraules d’Andreu adreçades a la premsa.

“M’agradaria expressar la voluntat de continuar treballant, amb el màxim compromís i dedicació, conjuntament amb tot el personal de l’Autoritat Portuària i de la comunitat portuària, per consolidar el futur del Port de Tarragona com un dels ports més importants del Mediterrani i alhora un dels grans motors econòmics del nostre territori”, ha subratllat.

Andreu és president del Port de Tarragona des del febrer del 2011 i suma doncs cinc anys en el càrrec.