.

.

TOTS 21


El Partit Popular al complet al seu acte final de campanya 2019. Foto: Soraya Rodríguez

El Partit Popular i tot el seu equip de govern acudien avui a les 20:00h al Teatret de Serrallo amb catering inclòs, per fer front al seu acte final de campanya. Una reunió que ha omplert l’edifici de l’antic Pòsit amb un aforament, això sí, limitat de 150 persones aproximadament. La regidora Elisa Vedrina ha iniciat els discursos defensant els ideals i els valors del seu partit: “som un partit centre reformista, defensem la llibertat de l’individu i de la família, un partit que defensa la lliure iniciativa de les persones, la igualtat d’oportunitats, el respecte a l’Estat de Dret i als tractats internacionals, una economia oberta que protegeix la propietat privada i al mateix temps defensa el principi de solidaritat“.

Elisa ha acabat amb l’agraïment de tots els integrants del Partit Popular fent especial accent en la Cristina Campos “una dona elegant, sense estridències” a qui anomena ‘l’alcaldessa de Bonavista’, Imma Rodríguez, Alejandro Fernandez “un orgull per nosaltres” de qui ressalta les seves “creences, principis i manera de sentir la política” i com no, la seva veu pròpia “amb expressions com ‘españolazo’ o ‘hasta que se congele el infierno'”, bromeja. Per últim, ha dedicat unes paraules a l’alcaldable del PP, Jose Luís Martín: “el nostre líder, una persona molt preparada, treballadora i intel·ligent”.

L’Elisa passava la paraula al “futur alcalde de Tarragona”, Jose Luís Martín qui ha començat remarcant la falta de serietat dels altres partits polítics els quals “s’han dedicat a descalcificar-se entre ells i no pas a explicar les seves propostes” . Afegia: “Ara hi han alguns que diuen que en 4 anys faran el que no han fet en 12, altres que han tingut que posar una butaca taronja al carrer per preguntar la gent què fer i altres que només pensen en la República”. Jose Luís afirma que “només nosaltres hem presentat un projecte real de ciutat, un model de ciutat clar i definit” que fins i tot, altres partits polítics “han copiat“.

Martín ha deixat clars els punts en els que es basa el seu projecte i la seva política un cop més; “el passeig dels miradors de Llevant, la reconversió de l’actual nacional en una via urbana, miradors a cada platja, reconversió de la T-11 en una via urbana, unió de la Plaça Europa amb les Gavarres, unió els barris entre ells, el nostre projecte de ‘La Rambla al Mar’; la connexió de la Plaça dels Carros amb la Rambla Vella, la transformació dels carrers Apodaca, Sant Francesc i carrer Unió, conversió de la Rambla Vella en una vertadera Rambla amb una nova avinguda, el Pla de Platges; que les traurà molt més rendiment”. El PP aposta pel turisme, per les inversions, per la cultura “perque no pot ser que només hi hagin 2 obres de teatre en castellà”, per la neteja “amb un nou contracte”, “per una ciutat judicial a la Tabacalera que exigirem a la Generalitat, per la construcció de l’hospital d’una vegada”, i estudiaran, afirma, la baixada d’impostos; Jose Luís assegura baixarà fins un 25% menys de l’IBI; “som la ciutat espanyola més cara en quan a l’IBI urbà”.

En definitiva, Jose Luís defensa un canvi “real” a Tarragona i un “model de ciutat constitucional” que ha despertat els aplaudiments de tot el Teatret. “No permetrem ni pancartes a l’ajuntament, ni símbols separatistes a l’espai públic”, assegura. “Tarragona és una joia, i per tot això us demano el vot pel pròxim diumenge“, ha reclamat a tots els allà presents.

Alejandro Fernandez, president del Partit Popular Català, per la seva banda, ha tancat l’acte donant un discurs ben complet. Ha començat declarant el seu “amor per Tarragona“, el qual li anima a seguir visquent a la ciutat tot i treballar a Barcelona. “El diumenge votaré a la meva escola electoral de tota la vida a Sant Pere i Sant Pau”, i seguia: “no soc com altres, que se’n van de Tarragona i ja no en parlen més o en parlen malament, això són separatistes”.

Alejandro té esperances de cara al diumenge ja que “el PP som com els bombers econòmics, sempre que l’economia falla ens truquen a nosaltres i donem solucions de veritat”, explicava afirmant que Tarragona, necessita un canvi urgentment. Alejandro ha assegurat que “gràcies a la presència del Partit Popular al govern Tarragona continua sent una ciutat de tots”. El president del PPC ha lloat la tasca de José Luis Martín, assegurant que “promet poc, però fa molt”. Alejandro ha afegit que “la seva serietat i eficàcia és necessària en aquest moment per Tarragona, que ha perdut algunes batalles, però que amb ell al capdavant no perdrà la qualitat com a ciutat, ni la cura de l’espai públic”.

Soraya Rodríguez Barrios