.

.

TOTS 21


El regidor del PP, José Luis Martín. Foto: PP

El portaveu del Grup Municipal del Partit Popular, José Luis Martín, ha alertat sobre “la preocupant pujada de les taxes del serveis funeraris que va aprovar el Consell d’Administració de SERFUMT, consell que presideix el propi alcalde Ricomà”.

En paraules del conseller Martín, “el govern Ricomà va iniciar la seva legislatura amb una pujada generalitzada d’impostos municipals: ens va convertir en una de les ciutats espanyoles amb l’IBI i la zona blava més cara, va augmentar un 12% les taxes de la brossa, un 30% la plusvàlua i un 3% l’aigua. Però no tenim ni la ciutat més neta, ni els espais públics més cuidats, ni una major seguretat ciutadana, ni millors serveis pel ciutadà. Demanem que alleugeri la pressió fiscal en un context econòmic tan complex com el que estem vivint”. I ha afegit: “No només s’ha negat reiteradament a abaixar els impostos que va pujar just quan va arribar a l’alcaldia, sinó que ara pretén asfixiar encara més a les famílies tarragonines amb un augment del 2,5% de les taxes d’uns serveis essencials com són els funeraris”.

Martín ha assenyalat també que “el Grup Municipal del Partit Popular, des de l’oposició i sense possibilitat intervenir en aquest Consell d’Administració, vol alertar a la ciutadania i a la resta de grups de l’oposició d’aquesta nova pujada de taxes que planeja l’equip de govern. El camí que estan portant les administracions que funcionen són la d’abaixar impostos. A la Tarragona del govern Ricomà, seguim el camí contrari”.

Redacció