.

.

TOTS 21


Martín, reunit amb els veïns

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Tarragona, José Luis Martín, ha visitat aquest dilluns el barri del Pilar, on ha mostrat i explicat als veïns el projecte de remodelació de la nova Rambla del barri, situada entre els blocs Riu Cinca i Camisas. El projecte, pressupostat en 138.000 euros, es troba actualment en licitació.

Martín ha ressenyat als veïns que “amb aquesta actuació que executarem en els propers mesos donarem compliment a una reivindicació històrica del barri que ens vam comprometre a desencallar quan vam entrar al govern de la ciutat, demostrant que el PP compleix amb els seus compromisos”. La nova Rambla del Pilar suposarà l’anivellament de tot l’espai, l’eliminació de les barreres arquitectòniques i la millora la jardineria. El candidat popular ha destacat que “la remodelació d’aquest espai comportarà un millor urbanisme al barri i una oportunitat per dinamitzar el comerç local”.

A banda del projecte de la nova Rambla del Pilar, José Luis Martín ha escoltat les demandes del veïns i s’ha compromès a prioritzar “la cura de l’espai públic, la lluita contra l’incivisme i les ocupacions il·legals, així com la millora de la seguretat, amb nous efectius de la Guàrdia Urbana i l’exigència a la Generalitat del desplegament dels Mossos d’Esquadra al barri”.