.

.

TOTS 21

Foto de la roda de premsa de José Luis Martín a la presentació del projecte

Foto de la roda de premsa de José Luis Martín a la presentació del projecte

Després de que l’equip de govern hagi donat a conèixer el projecte Porta Tarraco, el portaveu del Grup Municipal del Partit Popular de Tarragona, José Luis Martín, ha manifestat que: “El projecte Porta Tarraco és un dels primers objectius que es va marcar el govern del Partit Popular durant el seu mandat. Vam deixar enllestit el projecte per presentar-lo al Pla de Foment de Turisme Territorial 2019 de la Generalitat de Catalunya, amb la confiança de que havíem articulat un projecte molt rodó i de que teníem moltes possibilitats d’aconseguir la subvenció necessària.

És un motiu de satisfacció haver quedat primers a la convocatòria –a la que han concorregut 59 projectes- i haver fet possible un projecte que recuperarà per a la ciutat dos edificis actualment tancats al públic: la Volta del Pallol i la Torre dels Advocats. Sabíem que era absolutament necessari dotar-nos d’un centre de recepció i interpretació turística i patrimonial digne, modern i a l’altura d’una Ciutat Patrimoni Mundial de la Humanitat.

El Partit Popular de Tarragona ha estat l’única formació que ha tingut entre les seves prioritats polítiques i en el seu model de ciutat l’impuls al desenvolupament turístic de Tarragona, com vam demostrar tant en estratègia, en gestió com en pressupostos durant el nostre mandat. La nostra aposta va ser i és ferma. La fita del projecte Porta Tarraco n’és un bon exemple.

Com ja vaig manifestar en roda de premsa el passat dilluns, l’únic balanç positiu possible d’aquests cinc mesos de govern Ricomà són les accions heretades del Partit Popular. Esperem que sàpiguen aprofitar aquests fruits i que executin aquest projecte amb eficàcia”.