.

.

TOTS 21


José Luis Jiménez Lasheras, amb la degana Yolanda Cesteros i el vicedegà Joan Carvajal. Foto: Cedida

José Luis Jiménez Lasheras, de l’empresa CEPSA, ha estat nomenat Ambaixador de la Facultat de Química de la Universitat Rovira i Virgili (URV), a la primera edició celebrada el 23 de desembre de 2021 a la Sala de Graus del Centre a Tarragona, que va presidir la degana Yolanda Cesteros i el vicedegà Joan Carvajal.

Durant l’esdeveniment, es van lliurar les credencials als primers 8 Ambaixadors: Estefania Boix, Jordi Gracia-Sancho, Joan González Fabra, Maria Méndez Màlaga, Xavier Rius, Albert Solé Daura, Mireia Sueca Comes, representant diversos sectors, com el de recerca , la consultoria, l’institucional o les pimes emprenedores, i José Luis Jiménez representant el sector industrial petroquímic.

El programa té com a objectiu formar una xarxa d’antics Alumni per potenciar les relacions professionals i donar suport a la promoció dels ensenyaments i activitats del Centre. La seva estima a la Facultat de Química, els valors transmesos, la seva història i els èxits aconseguits són les credencials que els distingeixen.

José Luis Jiménez Lasheras (Tarragona, 1972), parla 4 idiomes i té 6 títols universitaris, tres a la Universitat Rovira i Virgili (URV): Llicenciat en Ciències Químiques (1995), Llicenciat amb grau en Ciències Químiques després de 2 dos anys de Doctorat (1997) i Llicenciat en Bioquímica (URV, 1999), així com altres tres en les següents Universitats: Màster en Direcció de Recursos Humans (Universitat de Barcelona, ​​2001), Certificat d’Aptitud Pedagògica (CAP) per a Professorat (Universitat de Barcelona, ​​2007) i Màster al Programa de Desenvolupament Directiu (PDD) de l’IESE (Universitat de Navarra, 2012).

La seva carrera professional, iniciada als anys noranta, sempre s’ha desenvolupat a la indústria, amb experiència en gairebé totes les àrees d’empresa (Finances, RRHH, R+D, Servei a Clients, Qualitat, Producció, Màrqueting, Comercial, Gerència). Actualment en 2021, i des de l’any 2008, és el responsable del Negoci d’Asfalts de la multinacional CEPSA a Catalunya i Aragó, sent el seu representant i apoderat davant dels ens públics i privats.

Redacció