.

Imatge dels guanyadors del torneig.

El Club de Golf Costa Daurada ha acollit el Trofeu Sènior, sota la modalitat Stableford a 18 forats, congregant a més d’une trentena de jugadors de la categoria sèniormàster sènior. La prova va començar, a les 5 de febrer, a dos quarts de 10 del matí, amb la sortida habitual de shot gun. En el terreny esportiu, els resultats van estar molt ajustats. Així, en la categoria handicap inferior José Dezcallar va acabar com a primer classificat, amb un resultat de 2 sobre par del camp. En la categoria handicap superior, José Antonio Martínez es va proclamar vencedor amb dos sota par. Juan Torrens es va adjudicar la primera posició en la categoria màster sènior, també, amb dos sota par. Totón Roselló, amb el par del camp, va ser la millor en dones i, José Sánchez, amb 25 punts bruts es va adjudicar el premi Scratch.

Un cop acabat el torneig, la major part dels participants es van doanr cita al Restaurant del Club pel tradicional àpat que té lloc en aquestes proves. Un cop dinats, es va procedir a l’entrega de premis, juntament amb el sorteig de diversos articles de golf entre els presents.