.

Edifici seu del Consell Comarcal del Tarragonès

Edifici seu del Consell Comarcal del Tarragonès

En el marc del Pla Local d’Inclusió Social del Tarragonès adscrit a la Unitat de Ciutadania i Cohesió de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Tarragonès, s’està organitzant la jornada ‘Educar per incloure: Eines per a la inclusió social’, de forma conjunta amb la Universitat Rovira i Virgili, la Càtedra per a la Inclusió Social i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat a Tarragona.

La Jornada es durà a terme els dies 27 i 28 d’octubre. El dia 27 a l’Aula Magna del Campus Catalunya URV Tarragona i el dia 28 al Castell de la Nou de Gaià.

Amb la realització de la Jornada Educar per incloure: Eines per a la inclusió social es pretén reconèixer i mostrar la tasca que estan portant a terme en l’àmbit de l’educació inclusiva tant els professionals de diferents administracions com les entitats que actuen als municipis de l’Àrea Bàsica del Tarragonès.

També es busca apropar als professionals de serveis socials, de centres educatius, de centres oberts, tècnics municipals, estudiants d’educació social, pedagogia, psicologia, entitats socials, educatives, de lleure, esportives, representants polítics i de l’administració etc, els esforços adreçats a favor de la inclusió social d’infants i famílies en els darrers anys al Tarragonès.

Altrament, es busca facilitar eines innovadores per a la inclusió als professionals que actuen a primera línia i ampliar el ventall propi de recursos disponibles i generar un espai on professionals, persones, estudiants i/o entitats del Tarragonès, puguin presentar una idea o projecte inclusiu en curs, incipient o desplegat al Tarragonès.

Formulari d’inscripció en aquest enllaç.