.

El podi amb els guanyadors

El podi amb els guanyadors

El triatló de l’Hospitalet de l’Infant ha reunit 250 esportistes entre les diferents modalitats que s’han celebrat aquest dissabte a la tarda i que ha omplert la zona del camp de futbol de públic amb ganes d’animar als triatletes.

A les 15:30 de la tarda i amb una forta calor, ha donat el tret de sortida del triatló amb la distància Olímpica. El sector de natació, que s’ha celebrat a la platja del Arenal, ha vist augmentat la seva dificultat a causa del fort onatge. Jorge de Andrés, del Club Natació Tarraco, ha estat el primer en sortir de l’aigua amb gran distància respecte els seus perseguidors. Sense cap adversari ha realitzat el sector ciclista i la cursa a peu totalment en solitari i ha entrat a meta en un temps de 2 hores 20 minuts i 38 segon. 5 minuts després ha arribat Alex Frias (CN Terrassa) seguit de Eloi Pala (FastTriatlon) amb un temps de 2:29:13.

En categoria femenina, de la mateixa manera que ha passat en categoria masculina la distancia olímpica ha tingut una clara dominadora, Silvia Guzmán. La triatleta del Club Triatló Tarragona ha fet un temps de 2 hores 37 minuts i 20 segons. La segona posició ha estat per Espe Bernat (CE Trail Tarraco) seguida de Trish Mellor (TR Cabrafeixet El Perelló).

Pocs minuts abans de l’arribada del primers classificat de l’Olímpic ha començat la distància Sprint (750 m de natació, 20km de ciclisme i 5km de cursa a peu). El jove triatleta del CN Tarraco, Ignacio Fernández, ha protagonitzat una remuntada en el sector de cursa a peu per emportar-se la victòria amb un temps de 1:04:42. El segon calaix del podi ha estat per Joan Cucurell del Club Triatló Puigcerdà, i el tercer per Josep Mª Dabad del FastTriatlon.

En fèmines, Mari Sanfeliu (CT Prosan), ha dominat la prova des de la natació fins a la cursa a peu. Ha entrat a meta en 1 hora 25 minuts i 46 segons, seguida de Alicia Domingo (Independent) i Silvia Pérez (CE Penedès Costa Daurada).

El Triatló de l’Hospitalet, que han organitzat de forma conjunta l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i l’empresa Running Solutions, vol agrair “el suport i col·laboració de tots els voluntaris, cossos de seguretat, protecció civil i empreses locals que han fet possible la celebració del triatló”.

Segueix totes les classificacions en aquest enllaç.