.

Josep Maria Prats, Albert Abelló i Jordi Sendra davant del monuments als castells. Foto:Tarragona21

Josep Maria Prats, Albert Abelló i Jordi Sendra davant del monuments als castells. Foto:Tarragona21

CDC i UDC han mostrat de forma pública la seva unió de cara a les pròximes municipals a Tarragona.

Els dos partits mantindran la federació i per tant Albert Abelló és ja oficialment el candidat de CiU a les municipals d’aquest maig i Josep Maria Prats (UDC) és el número dos de la llista d’Abelló.

Ho ha fet oficial el president local de CDC Jordi Sendra qui ha remarcat que “a la llista de CiU no hi haurà ningú que haguem anat a buscar a cap altre partit”. Sendra ha enviat un missatge clar cap a Elvira Ferrando qui s’apunta com a número dos de Ballesteros tot i ser militant convergent.

Sendra ha dit que CiU vol fer “pinya” al costat d’Abelló i que la llista estarà composada per get que mai ha tingut responsabilitats polítiques.

La llista l’encapçalarà Albert Abelló amb Josep Maria Prats de número dos i Unió es quedarà un cop més els números cinc i nou que poden ser per Belen Riola i Carlos Calderon aprovats ja per Unió tot i que Josep Maria Prats ja ha anunciat que els candidats d’Unió proposaran gent amb experiència política i també que l’ex Directora de Serveis Territorials de Benestar i Família, Anna Solé, podria entrar a la llista per a potenciar la família i la justícia social en el progra,a.

Per part de convergència, Agustín Domenech, Carlos Pedreño o Mónica Martín apunten cap els primers llocs de CDC a la llista.

Abelló ha remarcat que cap de les vint-i-set persones de la llista hauran tingut un passat polític i que hi haurà militants de Convergència, militants d’Unió i Independents.

Cap dels dos partits ha volgut anunciar noms de la llista i s’han limitat a dir que després de setmana santa faran una presentació oficial de la llista.