.

L'expresident, Jordi Pujol

L'expresident, Jordi Pujol

Jordi Pujol, expresident de la Generalitat de Catalunya, acudirà a la Cambra de Tarragona aquest dimarts 14 de gener a les 19,30 hores per presentar el seu darrer llibre, “Notícia del present. Articles a premsa. 1947-2013”.

Notícia del present inclou prop de dos-cents quaranta textos que reflecteixen el pensament de Pujol en els vessants polític, econòmic, ètic, teòric, social i cultural i que han vist la llum en tota mena de publicacions, ja siguin catalanes, espanyoles, europees i americanes: premsa generalista a nivell estatal, nacional, local i comarcal; revistes i periòdics sectorials, culturals, parroquials, associatius, professionals i especialitzats, anuaris.

El conjunt ressegueix els temes de reflexió més destacats de l’autor, en una combinació de saviesa i de voluntat divulgativa. I, com a colofó, una sèrie de retrats que el president ha dedicat a figures destacades de la política, la ciència, l’economia i la cultura.

L’acte és una iniciativa del Centre d’Estudis Jordi Pujol, RBA i Llibreria La Capona, amb la col·laboració de la Cambra.