.

Jordi Alba fa entrega d'una pilota a un nadó

Jordi Alba fa entrega d'una pilota a un nadó

El futbolista del FC Barcelona, Jordi Alba, i el cantant Antonio Orozco, han estat els responsables de la sorpresa viscuda per la canalla de l’àrea de pediatria de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. La seva visita ha despertat els flaixos dels mòbils –tant dels pacients com del personal sanitari– que per un dia han pogut tenir els seus ídols a pocs centímetres.

Entre càmeres de les televisions i el personal acumulat entre els passadissos, els més afortunats han estat els més menuts, com un infant que ha rebut una pilota del Barça de mans de Jordi Alba. La felicitat del nen ha estat tan irrefrenable, que ni el propi lateral del Barça s’ha pogut contenir.

Antonio Orozco, l'altre protagonista de la jornada

Antonio Orozco, l'altre protagonista de la jornada

Qui més ganes tenia de xerrar, però, era Antonio Orozco que a més de regals ha repartit algun acudit entre un parell de mares que estaven a punt de donar llum a bessonada.

La visita ha clos amb tots els nens i nenes de la planta de pediatria amb el seu regal pertinent i un agraïment final per part de Rubén Marín –organitzador de l’acte des de fa sis anys–, conjuntament amb Dolça Cortasa –directora del centre i responsables de l’hospital.

/* JS para menú plegable móvil Divi */