.

L’Associació Deportiva Torreforta té el plaer d’anunciar el fitxatge de Jonathan Quina com a entrenador de l’equip sènior de Copa Catalunya. El nou tècnic, nascut a Abrera fa 35 anys, arriba al Casal Esportiu de Riu Clar després de dues temporades al capdavant del Nou Bàsquet Olesa, on va aconseguir l’ascens a Primera Catalana el curs 2014/2015. Jonathan Quina també ha format part del cos tècnic del CB Martorell, a Copa Catalunya i Lliga EBA, i acumula una àmplia experiència com a entrenador d’equips de base. El seu compromís amb el club de Ponent és pel que resta de temporada i la següent.

El nou entrenador de l’ADT, que aquest dilluns va dirigir la seva primera sessió de treball amb el grup, ha explicat que “tinc moltes ganes i il·lusió d’afrontar aquest repte, és un gran al·licient per mi arribar a un club que té un bagatge important en categories superiors i on hi ha la possibilitat de treballar per crèixer”. El tècnic barceloní ha assenyalat que tenim un equip amb moltes possibilitats, que ha tret resultats en l’inici del campionat i que te molt marge de millora”. Jonathan Quina ha afegit que “hi ha un gran bloc que compta jugadors importants dins de la lliga i això és un gran punt de partida, ara hem de veure les mancances que tenim i si pot arribar algun reforç per arrodonir l’equip”.

Per la seva banda, el president del club, Robert Hernández, ha assenyalat que “hem estat buscant entrenador des de l’estiu, no vam ser capaços de trobar-lo i vam començar amb la meva persona com a tècnic provisional. Ara, després de dues setmanes de converses amb el Jonathan Quina, tenim la persona que ens pot ajudar a crèixer”. El màxim mandatari dels de Ponent ha explicat que “el cos tècnic manté el Sergi Farré i el Joan Roig, amb la possibilitat d’incorporar alguna persona més a l’staff i un o dos fitxatges per reforçar l’equip“. Robert Hernández, que ha estat l’entrenador provisional en els primers dos mesos de temporada, ha comentat que “valoro positivament l’inici de temporada, amb un equip amb al bloc de l’any passat a Segona Catalana, que ha sumat dues victòries quan poca gent confiava en nosaltres”. El president ha destacat que “tot i el bon nivell que ha mostrat l’equip, em quedo amb haver tornat a il·lusionar la gent dels barris, la gent de Tarragona, que creu que un altre bàsquet és possible, un bàsquet fet a casa, reforçat amb jugadors estrangers”.