.

.

TOTS 21


Una imatge de Jonathan García. Foto: Cedida

Una imatge de Jonathan García. Foto: Cedida

Jonathan García Bastida ha estat elegit com a alcaldable del PSC a les eleccions municipals del mes de maig. El cap de llista socialista s’ha mostrat convençut “que la Secuita necessita un canvi i que el PSC és l’instrument polític que garantirà aquest canvi. Som saba nova, sense condicionants externs ni compromisos que no siguin donar-ho tot per fer que la Secuita avanci.”

El nou alcaldable ha definit la seva candidatura “com la de tots i totes aquells que volen que la Secuita i progrés social siguin sinònims. Crec, sincerament, que la Secuita ha estat construïda pel treball i l’esforç de tots els meus convilatans”.

“I quan dic convilatans, ho vull subratllar, que quedi clar que parlo de tots els veïns de la Secuita, hagin nascut o no al poble. Nosaltres no acceptem que cap dels nostres veïns sigui tractat com un ciutadà de segona. Tots ens estimem la Secuita, tots volem el millor per als nostres fills i filles, sense exclusions”. 

Jonathan García s’ha compromès a treballar per la Secuita “amb sentit de poble, no tan sols amb sentit de partit. Vull servir a la totalitat del poble i, per tant, actuar en termes d’unitat i de progrés”.

Així mateix, ha destacat que la candidatura socialista es caracteritza pel seu “esperit dialogant. Volem que el poble sigui gran pel seu progrés, el seu civisme i la seva capacitat de convivència. El que no farem mai serà mentir als nostres veïns perquè sabem que no hi ha res pitjor que prometre allò que després no es pot complir com, tristament, han fet altres”, ha reblat.

Per la seva banda, el primer secretari del PSC del Camp de Tarragona, Kenneth Martínez, s’ha mostrat “molt satisfet” que després de varis anys el PSC sigui capaç de poder presentar candidatura pròpia a la Secuita. 

“Estem convençuts que aquesta realitat serà el preludi d’un gran resultat electoral del PSC no tan sols a la Secuita, sinó al conjunt de les comarques tarragonines a les eleccions municipals del mes vinent”, ha conclòs.