.

L'actor Roger Coma

L'actor Roger Coma

Aquesta setmana l’Espai Jove Kesse  acollirà dues xerrades,d’una banda, Jonàs Sala, cofundador de Verkami, i d’altra, l’actor, director i guionista Roger Coma.

Dijous 17 de juliol, a les 19h, Jonàs Sala parlarà de  “Verkami, trucs i consells per l’èxit del teu projecte”. Verkami és la plataforma de crowdfounding de referència per a creadors independents. Creada a Barcelona l’any 2010, han treballat amb artistes  de tots els àmbits de la creació per fer possible més de 2000 projectes gràcies a les aportacions de 250.000 fans. L’acte comptarà amb la presència de la consellera de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, Ivana Martínez.

Divendres 18, a les 19 h, Roger Coma farà una xerrada amb el títol  “L’actor caient a dintre seu. La invenció d’un món genuí”. Acte encarat cap a la creació, la trajectòria i deriva d’un actor. Els encerts i fracassos d’una carrera. Recepta per fer la websèrie que et surti dels webs. Com escoltar i identificar què tenim de genuí com actors, directors, escriptors i generadora d’idees.

Les xerrades comptaran amb la dinamització de Jordi Viñolas, representant de la Pipel Entertainment.