.

Imatge de l’edició de l’any passat del “Tap de suro”. Foto: Cedida

El proper dissabte 6 d’abril a les 7 de la tarda, tindrà lloc una nova edició de Tap de Suro al Celler de Vila-seca. En aquesta ocasió, es fusionaran el món de la joieria contemporània amb els vins. Concretament, els joiers Lluís Comin, Rosa Nogués i Eliana Negroni parlaran de la connexió de les joies i el vi, tot passant per la Toscana. A més de les seves explicacions i el tast de vins tematitzat, hi haurà també l’actuació musical a càrrec de Guillem Anguera Quartet, format per Xavier Pié, Guillem Anguera, Pau Duran i Alexis Lanza.

La reserva d’entrades es pot fer a https://entrades.vila-seca.cat i tenen un cost de 20 euros (general) i 15 euros (reduïda).

Cal recordar que el Tap de Suro és una activitat innovadora pensada per al públic adult on s’hi fusionen l’art i una temàtica introduïda per persones expertes en la matèria, i un tast de vins vinculat amb la temàtica. Una trena que vol alliberar al públic assistent de les presses per endinsar-se de ple i amb calma en el món de les emocions, el coneixement i els nostres sentits.

Seguint amb la doble temàtica de joieria i vi, el Celler de Vila-seca acollirà, paral·lelament, una exposició de joieria contemporània anomenada “El primer tast”, produïda per diversos alumnes de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona.

La mostra, que es presentarà aquest dijous 4 d’abril a les 19.00 h, comptarà amb l’exposició d’arracades, fermalls, escultures, penjolls, anells, collarets i tot tipus d’objectes relacionats amb el món del vi, que han estat confeccionats pels alumnes Christian Abraham, Elena Aguirre, Maria Ángeles Roy, Laia Barril, Carlos Posada, Gemma Molero, Emili Castells, Esther Escoda, Winnifer Ortiz, Anna Mateu, Anna Mejías, Júlia Forcadell, Ana Linaje, Assumpció Claramunt, Júlia Santó, Laura Pedroche, Isabel Riola, Manel Aguirre, Núria Plana amb Xavier Roura, Darya Melnyk, Jennifer Morales, Renata Miquel i Alba Lorenzo.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */