.

Imatge d'arxiu del Centre Miró de Mont-roig del Camp. Foto: Cedida

Imatge d’arxiu del Centre Miró de Mont-roig del Camp. Foto: Cedida

Aquest diumenge 30 d’octubre, al matí, tindrà lloc l’activitat “Experimentem en família amb jocs mironians” a Mont-roig del Camp, dins del cicle per a famílies ‘Petits Grans Genis’ que la Ruta del Paisatge dels Genis celebra aquesta tardor.

L’activitat es farà al Centre Miró i començarà amb una breu visita guiada per conèixer la vinculació del pintor Joan Miró amb el municipi i descobrir com aquest va marcar la seva vida i obra.

Un cop feta la immersió en l’univers mironià s’iniciarà el joc: trencaclosques mironians, joc del “marro, pixo, cago” (“tres en ratlla”) amb elements mironians, construcció del “Cel infern” (joc dit dels “4 sabaters”) i pintura de “caretes” de personatges mironians.

A més de passar-ho bé, els participants tenen un repte! La família que aconsegueixi fer el trencaclosques en menys temps tindrà un premi, que consisteix en un lot de producte gastronòmic d’oli DOP Siurana.

El cost de l’activitat és de 2 euros per persona i inclou el material necessari i un diploma “Som una família genial”.
Entre tots els participants se sortejaran 4 Targetes Genials del Paisatge dels Genis. I a més, les famílies podran gaudir d’un descompte del 10%, un xarrup gratuït i un detallet per als més petits, al restaurant Mas d’en Romeu.
Cal fer inscripció al Centre Miró a Mont-roig Miami (al correu info@centremiro.com o al telèfon 977 837 337).

Cicle “Petits Grans Genis”

El cicle d’activitats de tardor per a famílies de la Ruta del Paisatge dels Genis seguirà amb l’activitat “Visitem el Museu Pau Casals de la mà de la Maria, la minyona de la casa” que tindrà lloc al Vendrell el diumenge 13 de novembre. I “Petits Grans Genis” es tancarà a Reus, el dissabte 19 de novembre amb l’activitat “Observem, escoltem i toquem en família” al Gaudí Centre.

Aquesta tardor la Ruta del Paisatge dels Genis celebra el cicle “Petits Grans Genis”, que es va engegar el passat 15 d’octubre amb l’activitat “Descobrim petits Picassos” a Horta de Sant Joan i consisteix en activitats especials en família que se celebren els mesos d’octubre i novembre als municipis de Costa Daurada i Terres de l’Ebre que formen part de la Ruta, Reus, Mont-roig Miami, el Vendrell i Horta de Sant Joan.