.

.

TOTS 21


Vista de conjunt de com serà l'Anella mediterrània, que se situarà a Campclar

Les obres de construcció de noves instal·lacions esportives, així com la reforma i adecuació de les existents, més els costos d’urbanització dels complexos per als Joc del Mediterrani de 2017 podrien sumaran 37,8 milions d’euros (45,7 milions amb IVA inclòs), i la principal inversió serà el Palau d’Esports, que pujarà a 7,5 milions d’euros. Totes aquestes xifres són sense IVA.

Així figura a la proposta de nova construcció i reforma del pla director dels Jocs, aprovat fa dues setmanes pel Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) a Tarragona, document a què ha tingut accés Tarragona21.cat. La segona inversió destacada serà el Centre Aquàtic, de qui es proposa que pugi a 6.325.000 euros.

Per volum, seguidament li toca la reforma de les instal·lacions existents, que puja a 6 milions d’euros, i després, la reforma del Nou Estadi del Nàstic, on s’han de destinar 5 milions d’euros, segons el Pla Director. En el llistat segueix l’estadi d’atletisme, amb un prssupost de 3,9 milions d’euros. El pavelló de Sant Jordi suma 3.162.500 euros. Tot seguit figura els costos d’urbanització, amb tres milions d’euros. Per al camp de tir hi ha prevista una partida de 2.512.000 euros i, finalment, apareixen els nous camps de petanca, amb 400.000 euros.

Tot i que són xifres aprovades pel Comitè Internacional dels Jocs, no són unes dades tancades, per la qual cosa podrien patir modificacions amb el pas del temps.

J. Garcia