.

.

TOTS 21


També s'instal·larà, al passadís del Teatre Auditori de Salou (TAS) una exposició de fotografies relacionades amb l’obra, que romandrà oberta fins el 18 de novembre de 2019

També s’instal·larà, al passadís del Teatre Auditori de Salou (TAS) una exposició de fotografies relacionades amb l’obra, que romandrà oberta fins el 18 de novembre de 2019

Demà dimarts, dia 29 d’octubre, es presentarà el llibre “Carrers mullats, calaixos eixuts. Els negocis singulars de Salou (1764-1975)”, de l’autor salouenc Joan Sardiña, en el marc de la inauguració del curs del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili (URV) 2019-2020. És un acte organitzat per l’Ajuntament de Salou, amb la col·laboració de l’Arxiu Municipal de Salou (AMSA). Hi assistiran l’alcalde del municipi, Pere Granados, i el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà.

Sardiña recull, en el seu llibre, testimonis gràfics dels negocis familiars que han anat sorgint i desapareixent a Salou, des de les primeries del segle XX i fins ben entrada la dècada dels anys 70. L’autor, amant i seguidor de la història local del municipi, ha tardat 15 anys en escriure aquesta obra, la seva tercera creació literària, que conté entrevistes amb salouencs i salouenques i dades extretes d’arxius històrics de Cambrils, Vila-seca i Valls.

Demà dimarts també s’inaugurarà, al passadís del TAS, una exposició de fotografies, relacionades amb el llibre, que romandrà oberta del 29 d’octubre al 18 de novembre de 2019.

L’acte és organitzat per l’Ajuntament de Salou i el Campus Extens de la URV, amb la col·laboració de l’Arxiu Municipal de Salou (AMSA); i tindrà lloc a les 19.30 h, a la sala Costa Daurada del Centre Cívic. Forma part de la programació de la Festa Major del 30 d’Octubre, que enguany arriba al seu 30è aniversari.