.

fotografia amb candidats socialistes al Congrés i al Senat per Tarragona (d'esquerra a dreta, Sandra Guaita, Joan Ruiz i Santi Castellà)

fotografia amb candidats socialistes al Congrés i al Senat per Tarragona (d’esquerra a dreta, Sandra Guaita, Joan Ruiz i Santi Castellà)

“Cal dir-ho alt i clar per evitar haver de lamentar-ho dilluns: el PP-Ciudadanos-Vox pot sumar diumenge si una part de l’electorat de progrés no va a votar o els seus vots es disgreguen en opcions minoritàries que no tenen ni la més mínima opció de governar. Per tant, els socialistes demanem a tots aquells que s’estimen Tarragona i que volen un Govern que cregui en les nostres comarques, i també a tots aquells que vulguin barrar el pas de l’extrema dreta de Vox al poder, que votin la candidatura del PSC, la del puny i la rosa, la que farà president Pedro Sánchez i la que garantirà quatre anys de Govern de progrés”, així ho ha subratllat aquest divendres Joan Ruiz en la valoració final de la campanya electoral.

Per al candidat socialista “la campanya ha evidenciat que d’aquí a tres dies, el dia 29, el president d’aquest país es dirà Pedro Sánchez o bé tindrem al trio de la plaça de Colon al poder. No hi ha més alternatives. Ens podem trobar per primer cop en 40 anys a l’extrema dreta de Vox al Govern d’Espanya. Sabem què pot suposar això per les dones d’aquest país? O pels drets socials dels treballadors aconseguits durant els anys de Governs socialistes? Sabem quin perill representa això per aquells que estan cobrant una pensió pública? I per la convivència a Catalunya? Doncs cal tenir-ho present per evitar haver de lamentar-ho dilluns… Repeteixo: només el vot al PSC pot convertir Pedro Sánchez en president i evitar trobar-nos amb ministres de Vox”, ha argumentat.

“No n’hi ha prou amb guanyar, necessitem una àmplia majoria per evitar que torni a passar com a Andalusia, on el PP-Ciudadanos-Vox no va trigar ni un dia en posar-se d’acord per formar un Govern de dretes. Ningú pot refiar-se de què això no pugui tornar a passar. La veritat és que la formació d’una majoria de Govern pot anar de pocs vots, d’un sol escó. Per tant, Tarragona ha de tornar a ser decisiva per assegurar quatre anys de progrés i diàleg. Demano a tots aquells que encara s’ho estan pensant que ens facin confiança, encara que ens hagin criticat o alguna cosa que haguem fet no els hagi agradat. Massa està en joc aquesta vegada com per quedar-se a casa…”, ha afirmat Joan Ruiz.

Durant aquests quinze dies de campanya els candidats socialistes han convocat actes electorals a totes les comarques de Tarragona i també han dut a terme campanyes porta a porta i parades informatives a la majoria de ciutats i pobles de les nostres comarques. “Ha estat una campanya intensa i positiva on hem donat la cara i hem estat a peu de carrer parlant amb milers de tarragonins i tarragonines, des de Cunit fins a Amposta i des de Vilanova de Prades a Deltebre. Ara cal que tot aquest consens entorn als valors de progrés, de convivència i de diàleg que hem palpat parlant directament amb els ciutadans de les nostres comarques es tradueixi en una gran victòria socialista a les urnes aquest diumenge. De nosaltres, del teu vot, depèn. Fes que passi!”