.

El coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera, i el coordinador general d'EUiA, Joan Josep Nuet.

El colíder d’ICV, Joan Herrera, ha demanat avui a ERC i PSC que no facin “d’estranys companys de viatge” de CiU en l’aprovació de la Llei de Barcelona World.

“És molt possible que la inversió no es faci però en canvi la Llei es quedi”, ha alertat Herrera, que ha tornat a enumerar els punts en els quals estan en desacord els ecosocialistes com la baixa d’impostos per als casinos o la reparcel·lació de terrenys.

“CiU està desfent el país amb la Llei del BCN World, ja que es vol instaurar al Camp de Tarragona un model de turisme que ens hipoteca de per vida i és un llast”, ha continuat el coordinador nacional d’ICV. “I aquest no és el país que volem”, ha puntualitzat Herrera, que també ha carregat contra la “pressió mediàtica” que s’està produint al territori sobre aquells sectors socials i polítics que no donen suport al projecte de BCN World.

“Es tracta d’un ambient més que hostil i que supera les línies vermelles d’allò acceptable en democràcia”, ha lamentat el colíder d’Iniciativa per Catalunya Verds. “Jo crec que caldria una actitud bel·ligerant contra aquestes actituds i ens preocupa moltíssim que s’aprovi una Llei que l’únic que faria és desfer el país”, ha finalitzat Herrera.