.

Joan Cortina

Joan Cortina

La Junta Electoral de la Representació Territorial de Tarragona ha proclamat Joan Cortina com a nou president de la Representació Territorial, en l’encapçalar l’única candidatura presentada.

Succeeix en el càrrec a Pere Ferré, qui va ser president des de l’any 2002. Joan Cortina serà el cinquè president de la Territorial, des de la constitució com a Federación Tarraconense l’any 1963, havent estat precedit per Ricard Blanco, Lluís Tió i Aureli Torres.

Joan Cortina té 50 anys, i ha estat vinculat al bàsquet des de ben petit, havent entrenat entre d’altres el Reus Ploms, ADT i CBT. Actualment era vocal de la Junta Directiva de Pere Ferré.

La candidatura està formada per Pepa Alabart, Anna Marqués, Jordi Llaberia, Artur Vilamajor, Josep M. Rovira, Ramon Marqués, Víctor Neila i Pep Lluís Sancho.

La durada del mandat serà per a quatre anys, i per estatuts el president de la Territorial passarà a ser el vicepresident tercer de la Federació Catalana, que ben aviat començarà, també, el seu procés electoral.