.

Joan Cirujeda ha estat nomenat nou Director de la Casa de Sistemes de Poliuretà de Bayer MaterialScience

Joan Cirujeda ha estat nomenat nou Director de la Casa de Sistemes de Poliuretà de Bayer MaterialScience

Joan Cirujeda (Barcelona, 1967) ha estat nomenat nou Director de la Casa de Sistemes de Poliuretà de Bayer MaterialScience en Iberia, situada a Tarragona. Les Cases de Sistemes de Poliuretà proporcionen conjunts de matèries primeres de poliuretà llestos per al seu ús en la fabricació d’escumes aïllants per a la construcció, la cadena alimentària o els equips d’aigua calenta. A més, ofereix nombroses aplicacions específiques per a les indústries de l’automoció, el calçat o aplicat a productes per al descans, entre d’altres.

Joan Cirujeda va iniciar la seva trajectòria professional a Bayer l’any 1997 com a químic en el desenvolupament de sistemes de Poliuretà, assumint funcions d’assistència tècnica i on posteriorment va treballar com a Delegat Tècnic de Vendes. L’any 2002 es va encarregar de la direcció d’un grup de tècnics i delegats de vendes de sistemes de poliuretà a clients internacionals, impulsant el negoci de poliuretans de Bayer a països del Magrib. En 2006 és nomenat Responsable de Vendes i Màrqueting de sistemes, primer en el sector de l’aïllament (aplicat a les indústries de la construcció i l’alimentació) i, posteriorment, en la totalitat dels sistemes de poliuretà, incloent sectors com el calçat, el descans o les peces industrials tècniques. Des de l’1 de febrer de 2014 ocupa el càrrec de Director de la Casa de Sistemes de Poliuretà en Iberia, l’àmbit geogràfic del qual abasta tot l’arc mediterrani europeu, el Magrib i el Centre d’Àfrica.

Joan Cirujeda és llicenciat en enginyeria química per l’Institut Químic de Sarrià (Barcelona), va cursar un MBA en ESADE i és doctor en ciències químiques per la Universitat Ramón Llull.

Succeeix en el càrrec a Michael Held, qui torna a Alemanya i assumeix noves responsabilitats en Bayer MaterialScience a nivell mundial.