.

Jesús Loma-Ossorio, nou president de l’AEQT

Jesús Loma-Ossorio, nou president de l’AEQT

Des de l’1 de març Jesús Loma-Ossorio assumeix la presidència de l’AEQT, en substitució de Joan Pedrerol que ostentava el càrrec des del 21 de febrer de 2012.

D’acord amb els Estatuts de l’Associació, Jesús Loma-Ossorio, com a vicepresident amb més antiguitat dels dos que té l’AEQT, es fa càrrec de la presidència. Aquesta decisió es va prendre per unanimitat de la junta Directiva en la reunió del 24 de febrer i serà ratificada en la propera Assemblea General de l’AEQT, prevista per a maig .
Els mandats presidencials són per períodes de tres anys, amb possibilitat de reelecció. La tradició que històricament ha regit a l’AEQT és que en el si de la Junta Directiva sempre s’ha buscat una candidatura única de consens entre tots els associats.

Jesús Loma-Ossorio és llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat de València i PDD per l’ IESE, i actualment és director general de Bayer MaterialScience (BMS) per a la regió Iberia (Espanya i Portugal) i Director de l’àrea de Producció i Tecnologia de poliuretans per al Centre i Sud d’Europa. Loma-Ossorio és membre de la Junta de l’AEQT des de 2004.