.

.

TOTS 21

Lozano, rebent el guardó de mans d’Anne Berg i del rector de la URV, Josep Anton Ferré

L’enginyer químic per la URV, Javier Lozano, ha rebut el premi Work Experience ETSEQ-BASF “Together with BASF”. L’estudiant ha recollit el guardó en un acte que ha tingut lloc dimecres 9 de març al rectorat de la URV.

Lozano tindrà l’oportunitat de realitzar el seu projecte de final de màster a BASF, a partir del proper estiu. El premi té una dotació de 3.000 euros, que rep en concepte de matrícula del màster que d’Enginyeria Química que està cursant a l’ETSEQ actualment.

A l’acte de lliurament del premi han participat el rector de la URV, Josep Anton Ferré; la directora del Centre de Producció de BASF Española a Tarragona, Anne Berg; el director de recursos humans i relacions institucionals de BASF Española, Gustavo Alonso i el director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química, Josep Bonet.

El Grup BASF compta amb aproximadament 114.000 col·laboradors que treballen en gairebé tots els sectors i països del món. La companyia s’organitza en cinc segments: productes químics, productes de rendiment, materials i solucions funcionals, solucions agrícoles i petroli i gas. En 2016, BASF va registrar unes vendes d’aproximadament 58.000 milions d’euros. Les accions de BASF cotitzen en les borses de Frankfurt (BAS), Londres (BFA) i Zuric (AN).

El Programa Work Experience

Procurar una formació integral dels estudiants, atreure talent, facilitar l’ocupabilitat i acostar els estudis a l’àmbit laboral són alguns dels objectius del programa Work Experience, que l’ETSEQ va impulsar l’any 2013 i que ja ha aconseguit la complicitat de diverses companyies.