.

Imatge dels guanyadors

Imatge dels guanyadors

El divendres 11 i el dissabte 12 de juliol, el Club de Golf Costa Daurada va celebrar el “II Trofeu Mundogolf – Vermut Yzaguirre & Lanttonia”. Més de 180 participants van prendre part en la prova, que es va jugar sota la modalitat individual stableford.

El format de sortides per al divendres va ser pel Tee 1 a partir de les 9:00 hores, i per a la jornada del dissabte es van organitzar les sortides en dos torns, matí i tarda, mitjançant el sistema shot gun (sortides simultànies per tots els clots).

Aquest segon Trofeu va comptar amb molts i variats atractius per als participants: welcome pack compost per un pol tècnic de golf i pack de boles, la disposició d’una zona de avituallament a meitat recorregut, cortesia Lanttonia, i on tots els jugadors van gaudir de les delicatesen servides. En finalitzar la volta els jugadors eren rebuts per un refrescant Vermut Yzaguirre, mentre podien gaudir de les carpes instal·lades per a l’ocasió de Mundogolf, Vermut Yzaguirre i Gastronomia Lanttonia amb ofertes especials per als jugadors. A més va haver-hi un concurs de putt, on es va realitzar un sorteig entre els vencedors, sent Analía Vaig pujar l’agraciada i rebent una borsa de golf Mercedes AMG. Les dues jornades es van completar amb l’organització per part de Mundogolf, el divendres de Ping i el dissabte de Callaway, amb fitting personalitzat per a tots els interessats a provar el nou material d’aquestes prestigioses signatures.

En el plànol esportiu els resultats van acompanyar als jugadors. En la categoria handicap inferior Javier Aymat va quedar en primera posició amb un espectacular resultat de 5 sota parell, seguit per José Manuel Estradera amb indèntic resultat. Natividad Podio amb 4 sota parell del camp i Jose Antonio Martínez, amb 1 sota parell, van quedar en primera i segona posició respectivament en la categoria handicap superior. El premi scratch va ser per al jove Daniel García, amb 34 punts bruts.

A més dels premis estipulats va haver-hi premis en el camp en tres clots parell 3 a les boles més properes a bandera i al Driver més llarg masculí i femení en el clot 9, sent els guanyadors Jorge Pérez i Elena Walsh respectivament.

Acabada la prova esportiva, a les 21:00 hores va donar va iniciar l’apartat més social i lúdic del programa amb l’organització d’un sopar en la terrassa del Restaurant del Club, on més de 80 comensals van poder degustar un magnífic sopar.

Finalitzada el sopar es va procedir al lliurament de premis sent a càrrec del President del Club Javier Artal i d’Antonia Aguilar en representació de Gastronomia Lanttonia. A continuació es va procedir a un gran sorteig de material golfístic, gentilesa de Mundogolf, packs Vermut Yzaguirre… Com a gran tancament al lliurament de premis Mundogolf va aprofitar l’ocasió per celebrar la recent inauguració de la tenda en Costa Daurada i va sortejar un exclusiu set de ferros Williams, sent l’afortunat Daniel García.

La vetllada va continuar fins a ben entrada la matinada de la mà d’un DJ.