.

El procés de compra és molt senzill i es podrà realitzar accedint a la pàgina web oficial del Gimnàstic de Tarragona

El procés de compra és molt senzill i es podrà realitzar accedint a la pàgina web oficial del Gimnàstic de Tarragona

El Nàstic inicia la venta en línia de les entrades per als partits al Nou Estadi amb la col·laboració de LaLiga, El Corte Inglés i BeTIX Sports.

El Gimnàstic de Tarragona obre la possibilitat des d’avui mateix per comprar de forma online les entrades per als partits que es juguin al Nou Estadi. D’aquesta manera, no caldrà que els socis i aficionats es desplacin a les oficines de l’entitat durant la setmana prèvia o que facin cues a les taquilles del camp per adquirir les seves localitats.

El procés de compra és molt senzill i es podrà realitzar accedint a la pàgina web oficial del Gimnàstic de Tarragona on hi haurà un enllaç per accedir a la compra en línia. Un cop s’hagi accedit, es podrà seleccionar el partit per al qual es vol comprar l’entrada, les zones del Nou Estadi disponibles i, fins i tot, es podrà veure una recreació de la visió del camp des de la localitat seleccionada.

Per completar l’operació s’enllaçarà amb el sistema de ticketing online d’El Corte Inglés amb qui s’ha desenvolupat aquest nou sistema de venda d’entrades, juntament amb LaLiga i BeTIX Sports. El comprador rebrà un correu electrònic amb l’entrada que es podrà imprimir a casa per accedir al Nou Estadi sense passar per taquilla.

En aquesta mateixa línia i de cara a oferir un servei multicanal, la compra presencial a qualsevol lloc de la geografia espanyola estarà disponible en tots els centres d’El Corte Inglés i Hipercor i en les Agències de Viatge d’El Corte Inglés. I finalment, també està disponible la venda telefònica al número 902 444 222.

El Gimnàstic de Tarragona ha fet un pas endavant molt important per a oferir el servei més complet que es completarà a mig termini amb noves funcionalitats.

PREUS
Gols: 15 €
Preferent: 20 €
Tribuna: 30 €

*Els menors de 8 anys no paguen entrada