.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu de l'entrada de l'Ajuntament de Torredembarra. Foto: Tarragona21.cat

Imatge d’arxiu de l’entrada de l’Ajuntament de Torredembarra. Foto: Tarragona21.cat

La Regidoria de Cultura presenta la vint-i-unena edició dels Premis Cultura Vila de Torredembarra que correspon, en aquesta edició, als guardons literaris.

VII Contes Infantils Il·lustrats “Llegir per Créixer”

El jurat valorarà especialment l’equilibri i l’harmonia entre text i il·lustració i també que els continguts s’adeqüin a la comprensió d’infants majors de 6 anys.

Dotació: 1.400 € (700 € pel text i 700 € per la il·lustració).

Termini: Com a màxim fins al 30 de setembre de 2019, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia, av. Pompeu Fabra, 5A, 43830 Torredembarra. Patrocina: Biblioteca Mestra Maria Antònia.

XII Teatre Bambolina

S’atorgarà al millor projecte d’obra de teatre escrita o de guió desenvolupat en català.

Dotació: 1.000 € Patrocina: Coordinadora Teatral El Nus Escènic.

XIV Beca de Recerca Històrica de Torredembarra Manuel Crehuet

Aquesta beca s’atorgarà al millor projecte d’investigació inèdit en el camp de la història d ela vila de Torredembarra, entesa en sentit ampli: història local, traccions, costums, patrimoni artístic i patrimoni cultural.

Dotació: 2.000 € (1.000 € en el moment de concessió de la beca i 1.000 € al lliurament de la versió definitiva de l’obra). Patrocina: Regidoria de Cultura.

XX Poesia Pere Badia

Dotació: 1.000 €. Patrocina: Regidoria de Cultura.

XXI Isabel de Villena

Per tal de presentar-se al premi, el concursant ha de ser de sexe femení.

Dotació: 600 €. Patrocina: Grup de Dones de Torredembarra.

En aquest espai podeu consultar les bases de tots els premis convocats: http://torredem.altanet.org/ca/textnormal/color/cultura/article/5/con/372/0/

Exceptuant el premi de contes Infantils Il·lustrats que s’haurà de lliurar a la mateixa biblioteca Mestra Maria Antònia, la resta de premis s’han de lliurar a la Regidoria de Cultura, al carrer de la Capella, 6 despatx 10, 43830 Torredembarra, fins al 30 de setembre de 2019. 

D’altra banda, el XXXII Premi de Periodisme Mañé i Flaquer, reformulat com a premi de referència del Camp de Tarragona, ja es va presentar a primers de juny. En aquest enll