.

Una de les imatges que es poden veure al calendari. Foto: Cristina Aguilar

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC) La Muntanyeta ha editat un nou calendari solidari per al 2018. En aquest calendari #2018solidari, els protagonistes de les imatges són nois i noies del centre acompanyats dels seus familiars més directes: pares, mares, germans, avis… Les imatges posen de relleu la complicitat que hi ha entre els nois i les noies usuaris i els seus familiars, que han triat com a temàtica de les fotografies aquella activitat lúdica o afició que comparteixen tots plegats: mirar fotografies, tocar instruments, llegir contes, cuinar, veure partits de futbol, gaudir de l’estiu a la platja, etc.

Les fotografies són retrats fets per la fotògrafa Cristina Aguilar, que de nou ha volgut col•laborar de forma totalment desinteressada amb l’APPC realitzant la intensa sessió fotogràfica que va tenir lloc a meitats del mes de juliol.

Cal destacar que, un any més, l’edició del calendari compta amb el suport de Repsol qui novament ha mostrat el seu compromís i vinculació amb l’entitat col·laborant en aquest projecte.

Formats, preus i punts de venda

El calendari s’ha editat amb dos formats: de paret i de sobretaula. El de paret es pot adquirir a través d’un donatiu de 10 euros, mentre que el de sobretaula, es pot adquirir efectuant un donatiu de 5 euros. El calendari es pot adquirir a la seu de La Muntanyeta i també a la Llibreria La Capona.

L’edició d’aquest calendari és un canal més per recaptar fons per a les teràpies i activitats tan necessàries per les persones amb pluridiscapacitat i que es duen a terme a La Muntanyeta. Aquests fons van destinats doncs a aquestes teràpies o a altres projectes que l’entitat té en marxa ara mateix i que són vitals per al seu funcionament i progrés. Un d’aquests projectes emblemàtics, que La Muntanyeta té ara mateix en marxa i que és també un del seus projectes de futur, és el nou edifici de Bonavista, que esdevindrà una residència per a 60 persones i un centre ocupacional de dia amb 50 places. A més, també oferirà serveis terapèutics; servei d’inserció laboral per a persones amb gran discapacitat i serveis d’assessorament a la persona i a les famílies.

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre que gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència per a persones amb paràlisi cerebral. La finalitat de l’associació és la defensa dels drets de les persones afectades de paràlisi cerebral i/o etiologies similars, i la garantia de l’exercici d’aquests drets.