.

Del 18 de novembre al 7 de gener, el resort celebra una nova edició del seu mític Nadal. Foto: PortAventura

Un any més, PortAventura World, celebra el seu icònic Nadal i el resort es converteix en un espai màgic, ple de personatges entranyables i amb espectacles molt especials per gaudir en família. Del 18 de novembre al 7 de gener, PortAventura World oferirà una àmplia proposta d’activitats i espectacles, repartits per totes les àrees temàtiques del parc, que afloraran l’esperit nadalenc de petits i grans.

Aquesta edició, que s’estendrà durant 51 dies, comptarà amb la participació de 160 artistes. A més, aquest any, es representarà de nou un dels espectacles més ben valorats pels visitants, ‘Cuento de Naviad’, un show acrobàtic sobre gel, en el que campions de patinatge artístic mundials narren sobre la pista la història de Nadal, amb una magnífica exhibició.

Estampa nadalenca del parc. Foto: PortAventura

David García, director general de PortAventura World, ha mostrat el seu entusiasme per la nova temporada de Nadal. L’arribada de Nadal és sempre un moment màgic i especial per a nosaltres. Ens dediquem per complet a crear una atmosfera on les famílies poden viure experiències inoblidables. El nostre objectiu és que tant petits com grans gaudeixin d’aquests dies a PortAventura World i els recordin com alguns dels millors oments de l’any, i que anhelin tornar cada temporada per celebrar aquestes dates tan especials amb nosaltres. Estem emocionats i convençuts que aquesta temporada nadalenca serà un èxit, un meravellós tancament per un any fantàstic. Cada detall, cada activitat, cada moment d’alegria al resort reflecteixen l’esforç i l’estima de tot el nostre equip, compromès en fer d’aquest Nadal un record durador i feliç per a tots els nostres visitants”.

El parc tindrà motius nadalencs a cada racó. Foto: PortAventura

Altres espectacles mítics del parc també es duran a terme durant aquestes dates, com ‘Christmas Dream‘, al Gran Teatre Imperial de la Xina, en el que gnoms i elfs ensenyen com es fabriquen les joguines; ‘Gran Fiesta de Navidad‘, a la Cantina, on es representen cançons populars de Nadal; ‘El Bosque Encantado‘, a Mèxic, on els més valents recorreran un camí màgic fins a arribar a casa del Pare Noel; ‘La Posada de los Gnomos‘, al Far West, on es decora un impressionant arbre de Nadal amb la col·laboració del públic, i ‘Christmas Parade‘, la gran desfilada musical amb la qual el parc s’acomiada cada dia pels carrers de la Mediterrània

A més, al llarg d’aquests dies, se celebraran també espectacles itinerants, com ‘Cuidemos el planeta‘, a SésamoAventura, dedicat a la conscienciació dels més petits amb l’ús responsable dels recursos i la importància del reciclatge.

Com a cirereta del pastís, el 5 de gener el parc organitzarà la seva ‘Cavalcada dels Reis Mags‘, tota una experiència per als més petits, en la que els personatges més representatius d’aquesta època de l’any recorreran l’avinguda principal del parc en una desfilada màgica.

Una campanya responsable amb el medi ambient 

Com a part del compromís de PortAventura World amb el planeta, tots els arbres de Nadal que decoraran el parc al llarg d’aquestes dates són reutilitzables, contribuint així, entre altres beneficis, a reduir la generació de residus. A més, s’utilitzarà il·luminació led, de baix consum i màxima eficiència.

Aquestes mesures, que ja s’havien posat en marxa en temporades anteriors, tenen com a objectiu disminuir l’impacte mediambiental del resort en aquests grans esdeveniments, en els que es consumeix una quantitat de recursos extraordinaris.

 V.Tapias