.

A la imatge superior, l’alcade, Josep Manel Sabaté, dirigint-se als assistents. A sota, els guanyadors. Fotos: Cedides

El passat divendres 23 de febrer a la tarda va tenir lloc la cerimònia del veredicte del Jurat de l’11è Concurs de contes del Lluert, convocat per l’Associació Timbals i Bestiari de Castellvell, amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castellvell del Camp. Aquesta edició ha comptat amb un total de 17 participants. El conte guanyador s’editarà pròximament i, el 19 d’abril, es presentarà en públic en un acte en què l’autor i la il·lustradora signaran els exemplars.

Una cerimònia divertida

Cal Baranxó es va omplir de gent que va assistir a l’acte on es van fer públics els noms dels premiats i premiades de l’edició d’enguany. La cerimònia va estar protagonitzada per una divertida perfomance del Jurat –Mònika Escuer Ros, Maria Bravo Font i Lorena Garriga Garrido-, que entrevistaven als participants i a les seves famílies a mesura que anaven entrant. L’espai es va vestir per a l’ocasió amb una gran catifa vermella i un photocall ben il·luminat.

L’acte va continuar amb l’entrega dels diplomes de participació a tots els 17 participants en el concurs, a càrrec de l’alcalde de Castellvell del Camp, Josep Sabaté, i els regidors Jordi Jové, Pere Carrasco i Maria del Mar Barriach.

El veredicte

Tot seguit, la presidenta del jurat, Mònika Escuer, va procedir a la lectura del veredicte amb els nom dels guanyadors/res:

Primer premi: El Lluert construeix un teatre al poble, d’Oriol Beltran Taus.
Segon premi: Veus contra el bullyng, de Ruth Lluís Puigdomènech.
Tercer premi: El Lluer alça la veu per un món millor, de Pol Còrdova Domingo.
Primer accèssit: El Lluert sempre verd, de Marc Robles López.
Segon accèssit: El Lluert amb els drets dels infants, de Júlia Casellas Tomás
Tercer accèssit: El Lluert amb els refugiats a Castellvell, d’Isona Boix Prats.
Quart accèssit: El Lluert millora la vida dels animals, de Valentina Mármol Nogueira.
Cinquè accèssit: Ve un nen nou a l’escola, de Marina Segarra Moreno.

L’acte va comptar amb la presència de Nerea Borrell Cedó, que serà la il·lustradora del conte guanyador de l’edició d’enguany.

Des de l’organització del concurs, es vol agrair a la direcció de l’Escola Santa Anna i, molt especialment als mestres de cinquè, per la seva col·laboració que ha fet possible realitzar un any més aquest concurs.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */