.

.

TOTS 21


Participants del IV Trofeu Principiants del Club de Golf Costa Daurada Tarragona

Participants del IV Trofeu Principiants del Club de Golf Costa Daurada Tarragona

Aquest diumenge el Club de Golf Costa Daurada ha organitzat el “IV Trofeu de golf per a principiants”, dirigit al col·lectiu que o bé han causat alta com a socis recentment o bé prenen part en algun dels cursos de golf que organitza l’Escola del Club.

Més de 45 participants han participat en la competició sota la modalitat de Texas Scramble medal play en equips de 4 jugadors, estant formats els equips per 2 jugadors veterans i 2 novells.

Les sortides han donat començament a les 11:00 hores i el torneig s’ha jugat a 9 clots. La climatologia excepcional durant tota la jornada, aconseguint temperatures primaverals al migdia. Destacar el bon ambient que ha regnat en tot moment, així com l’ajuda i consells dels jugadors veterans als iniciats. La implicació de tots els participants ha quedat plasmada en els resultats finals. Així doncs, l’equip format per Angel González, Bianca Muñoz i Marcelo Grassino  finalitzava amb 6 sota parell, adjudicant-se la prova, mentre que el segon equip classificat i a tan sol un punt, per al format per Nuria Cesteros, Victor Sans, Emi Guillen i Noemy Saz.

Finalitzada la competició tots els participants s’han donat cita a la Casa Club per comentar la jornada de golf. A continuació el repartiment de premis dirigit per José Miguel Ramos, president del Comitè de Competició del Club, lliurant-se premis als 2 millors equips classificats, seguidament un sorteig per a tots els participants i un aperitiu per tancar l’esdeveniment.