.

.

TOTS 21

Cartell cursa nocturna a Torredembarra. Foto: Cedida

Cartell cursa nocturna a Torredembarra. Foto: Cedida

El Club Excursionisme Torredembarra, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport, organitza la IV Caminada Nocturna entre Tarragona i Torredembarra. Aquest any, com a novetat, hi ha un nou punt de sortida dels autobusos direcció Tarragona, l’escola l’Antina, i un nou punt d’arribada, Cal Bofill.

La caminada s’iniciarà a la platja de l’Arrabassada de Tarragona, seguint per la platja de la Savinosa, la platja dels Capellans i la platja Llarga. Travessant el bosc de la Marquesa fins arribar a la cala la Mora i tot seguit arribada al passeig de la Mora (on es farà el primer avituallament), fins al Castell de Tamarit, platja d’Altafulla, platja del Canyadell, platja de la Paella, platja de Baix a Mar i finalització a Cal Bofill (lloc previst del segon avituallament).

Els horaris previstos són:

20 h. Concentració a l’escola l’Antina

20.30 h. Sortida dels autobusos cap a Tarragona

21 h. Sortida cap a Torredembarra

22 a 23.30 h. Avituallament a la Mora

23 a 01.30 h. Arribada a Cal Bofill

La data límit d’inscripció és el 18 d’agost. El nombre màxim de places és de 250, en cas d’arribar-hi abans del dia 18/08 les inscripcions es tancaran. El preu de la inscripció és de 15 € (fins el 15 d’agost) i de 20 € (del 16 al 18 d’agost). El preu inclou: autobús de Torredembarra a Tarragona, samarreta tècnica i 2 avituallaments.