.

L’itinerari comença a la Vil·la dels Munts (Passeig del Fortí, s/n. Altafulla), a les 11 h, i finalitza a l’Hort de la Sínia (Tamarit).

Aquest diumenge 21 d’octubre continua el programa per a famílies organitzat pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, “Vine al museu en família! Pots fer una gran descoberta!”, pensat per a famílies que vulguin passar una estona interessant i divertida al voltant del nostre passat romà.

En aquesta ocasió, el MNAT proposa un itinerari: “Dels Munts a Tamarit: un recorregut per l’entorn natural de l’època romana a l’actualitat”

Es tracta d’un itinerari a peu des de la vil·la romana dels Munts a la desembocadura del riu Gaià i la platja de Tamarit per descobrir l’entorn natural d’una àrea estructurada a partir de l’existència del riu Gaià i d’una via de comunicació important, la Via Augusta romana, que passaria per aquesta zona.

Durant l’itinerari, d’uns 3 km, es recorreran les restes dels banys de la platja de la Vil·la romana dels Munts, les Botigues de Mar (antics magatzems de pescadors), la Roca del Gaià (un búnquer des d’on es pot observar la plana de Tamarit) i l’Hort de la Sínia.

Aquesta activitat es realitza en col·laboració amb l’Hort de la Sínia, Centre d’educació ambiental.

L’itinerari comença a la Vil·la dels Munts (Passeig del Fortí, s/n. Altafulla), a les 11 h, i finalitza a l’Hort de la Sínia (Tamarit). La durada de l’activitat és d’unes 3 hores, i el preu és de 6 € per persona.

Cal reserva prèvia a:  977 25 15 15 /  mnat@gencat.cat