.

.

TOTS 21


Un moment de l'arribada del vencedor

Isostar Extrem Man ha viscut la primera de les cinc proves que composen el seu calendari 2014. Aquesta vegada , Salou ha despertat amb 1.200 triatletes que, procedents de 14 països de tot el món, han estat protagonistes d’una competició marcada pel nou traçat de ciclisme.

Amb 1.900 metres de natació , 86 quilòmetres de ciclisme i 21 quilòmetres de cursa a peu, Marcel Zamora, guanyador en cinc edicions consecutives del Ironman de Niça i quàdruple campió del EmbrunMan , ha dominat la prova de principi a fi.

D’aquesta manera, i després d’una bici rapidíssima en què ha arribat mitjanes de 45 qm/h, el català ha aconseguit aturar el crono en 3:48:04. Amb més de 10 minuts d’avantatge respecte al segon classificat , i després aconseguir el triomf, el triatleta internacional ha destacat el segment de ciclisme , “un circuit molt ràpid, però a la vegada molt exigent , pels continus canvis de rasant “. A més , ha volgut remarcar “el bon ambient ” de l’esdeveniment , una de les característiques del circuit Extreme Man que, segons Marcel , “és una garantia per al triatleta popular de cara a la qualitat de la prova” .

Al seu costat, el podi masculí l’han completat Manel Vaca , segon amb un temps de 3:59:17 , que ha animat ” a tothom que practica algun esport a participar en un triatló com Isostar Etreme Man Salou” . El tercer graó del podi va ser per Sebastien Jossi , en 3:59:44 .

Nova temporada , nova victòria de Dolça Olle

En categoria femenina , Dolça Olle partia com a favorita i , complint els pronòstics , ha aconseguit el triomf en 4:24:43 . Així , la vencedora d’ Isostar Extrem Man Menorca , última prova del circuit el 2013 , comença la temporada sumant una nova victòria. Després de creuar la línia de meta , Dolça Olle , ha lloat “l’organització de la prova, especialment la finisher experience, un moment molt especial que m’encanta viure i compartir” .

Per darrere, Yolanda Santos ha estat segona ( 04:48:29 ) i Varvara Vassilatos tercera ( 04:52:34 ) .

Gran estrena dels speed points

Salou ha viscut l’estrena d’una de les novetats en Isostar: trams cronometrats en el sector de ciclisme i de carrera a peu , batejats com speed points . Aquest nou repte per als triatletes ha tingut com a primers guanyadors Sergi Escobar , en el ciclisme , i Guillermo Gabas , en la carrera a peu . En categoria femenina , les primeres a entrar a formar part d’aquest acabat d’estrenar premi han estat Aurelie Larrousse , en el ciclisme , i Clara Hernández , en la carrera a peu .

L’esdeveniment  S’ha tancat amb el lliurament de premis , que ha comptat amb la presència de Felip Ortiz , regidor d’Esports de Salou , i de Julien Blondin , product manager d’Isostar. La marca nutricional, partner oficial del circuit per segon any consecutiu , contribueix de nou a la millora del rendiment dels participants a través de la seva àmplia gamma de productes. La pròxima cita serà l’1 de juny a Düren ( Alemanya )