.

Irene Villegas disputant un partit. Foto: Rafa Marrasé / TGN Bàsquet

Irene Villegas disputant un partit. Foto: Rafa Marrasé / TGN Bàsquet

El Tarragona Fem Bàsquet B perd una de les seves jugadores més importants en vista la segona meitat del campionat. L’aler Irene Villegas deixa l’equip a la recerca d’un futur professional. La jugadora tarragonina marxa a Irlanda a millorar el seu nivell d’anglès i, d’aquesta manera, trobar feina en la seva especialitat, l’arquitectura. “Si no parles molt bé l’anglès, en la meva feina, ho tens difícil. Volia marxar en acabar la temporada, però ha sorgit l’oportunitat de compaginar els estudis d’anglès amb una feina i si deia que no, ho perdia”, assegura.

Villegas, que continuarà jugant a bàsquet en un equip d’una localitat pròxima on residirà, Maynooth, afirma que ha estat una decisió difícil però que la seva carrera professional és, ara per ara, prioritària. “Sempre que em comprometo a fer alguna cosa, ho faig, és per això que em sap molt greu marxar ara, no acabar la temporada. Tinc la sensació que abandono el projecte de l’equip abans d’hora i no m’agrada”, admet.

A més, Villegas no es va poder acomiadar del TGN Bàsquet a la pista perquè en l’últim partit contra el Morell no va poder jugar per culpa d’un esquinç de turmell que es va fer en l’entrenament del dia abans del matx. “Agraeixo la confiança que el club ha dipositat sempre amb mi. Vull donar tot el suport a les companyes pel que falta de temporada, segur que ho faran molt bé. Si torno a Tarragona, m’encantaria tornar a jugar aquí, ho trobaré a faltar, han estat molts anys vestint de lila”.