.

La regidora i cap de llista per a les municipals del 26 de maig es va presentar ahir als veïns i veïnes en un acte a Miami Platja amb la diputada al Congrés Ana Surra

La regidora i cap de llista per a les municipals del 26 de maig es va presentar ahir als veïns i veïnes en un acte a Miami Platja amb la diputada al Congrés Ana Surra

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al municipi de Mont-roig del Camp i Miami Platja va celebrar ahir al vespre un acte polític al nucli de Miami Platja amb la seva alcaldable a les properes eleccions municipals del 26 de maig, la regidora Irene Aragonès. La cap de llista i també presidenta regional d’ERC al Camp de Tarragona es va presentar davant dels veïns i veïnes acompanyada per la diputada al Congrés Ana Surra.

Irene Aragonès, regidora a l’Ajuntament de Mont-roig des del 2015, va explicar que tot i que la finalitat en les anteriors eleccions era governar el municipi, “valoro molt positivament aquesta experiència, ja que ha estat un veritable aprenentatge, adquirit amb dedicació, grans dosis d’humilitat i amb coherència i perseverança, que ben segur m’ajudarà a tenir una visió de futur més àmplia”. Va afegir que el seu objectiu és que Mont-roig del Camp esdevingui “un municipi ple d’oportunitats per a tothom, del qual ens sentim orgullosos i orgulloses, on estiguem convençuts que els qui governen ho fan pensant amb el bé comú”.

“Jo vull un municipi -va afirmar- on la prosperitat sigui compartida amb tothom. És per això que em presento de candidata a fer d’alcaldessa, amb el compromís de ser 8 anys com a màxim al govern”. La regidora republicana va cloure dient que vol  donar resposta “als reptes socials que se’ns plantegen: millorar la política, enfortir la democràcia, crear valor públic i augmentar la satisfacció i la qualitat de vida de veïns i veïnes. I tot això al costat d’un gran equip humà, que sap molt bé què és el treball i l’esforç”. El proper 29 de març, ERC estarà a La Tasca del Joan, a Miami, fent una xerrada amb la candidata Irene Aragonès, el diputat Jordi Salvador i representats del col·lectiu #FreeJunqueras.