.

Irene Aragonès Gràcia és regidora a l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i presidenta de la Federació Regional d’ERC al Camp de Tarragona.

La militància d’Esquerra Republicana al Baix Camp ha celebrat el congrés extraordinari en format telemàtic que ha servit per escollir les persones representants de la comarca. Acompanyaran la diputada i cap de llista al Parlament de Catalunya, Raquel Sans Guerra, en les diferents posicions de la llista electoral de la demarcació de Tarragona per al 14F.

Els i les militants adscrites a la Federació Comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya al Baix Camp han escollit com a candidata primera Irene Aragonès Gràcia, regidora a l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i presidenta de la Federació Regional d’ERC al Camp de Tarragona. S’han elegit tres persones més per completar la llista de representants comarcals: Eva Ferran Roig, presidenta de la secció local de Reus i directora dels serveis territorials de Justícia a Tarragona; Arnau Guasch Girona, alcalde de Vinyols i els Arcs, i Sergi Moncunill Hurtado, militant de la Selva del Camp en representació del col·lectiu de persones amb discapacitat.

Una vegada hagin finalitzat tots els processos electorals comarcals al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès, correspondrà a la Comissió Electoral, a l’Executiva Nacional i al Consell Nacional del partit, fins el 12 de desembre, aprovar i ratificar l’ordre definitiu de la llista de la demarcació que encapçalarà la diputada Raquel Sans Guerra.

Redacció