.

A la fotografia,  joves de l'intercanvi escolar amb la presència de l'alcalde de Cuenca, Ángel Mariscal, que els va donar la benvinguda

A la fotografia, joves de l’intercanvi escolar amb la presència de l’alcalde de Cuenca, Ángel Mariscal, que els va donar la benvinguda

Un grup format per 7 estudiants de 2n, 3r i 4rt d’ESO del Col.legi La Salle Torreforta han fet un intercanvi escolar amb un altre grup del col·legi Santa Maria de la Expectación de Cuenca, dins del programa “Aula de Patrimoni” una iniciativa del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat, del qual forma part Tarragona.

Aquest programa té com a finalitat que l’alumnat que viu i estudia a les diferents ciutats Patrimoni Mundial d’Espanya aprengui a valorar, a més del seu patrimoni, els de la resta de ciutats que també han estat declarades patrimoni mundial per la UNESCO. La conselleria d’Ensenyament de l’Ajuntament és qui coordina aquest programa d’intercanvi.

Els estudiants de Cuenca van fer l’estada a la nostra ciutat del 9 a l’11 de març i van visitar els diferents indrets històrics i patrimonials. Després, del 29 al 31, els estudiants de Cuenca han visitat Tarragona, on se’ls hi ha donat a conèixer el nostre patrimoni.

Cal destacar, el bon clima de col·laboració i amistat que s’ha generat entre els nois i noies que han fet l’intercanvi i també entre els dos centres escolars, la Salle Torreforta i Santa Maria de la Expectación de Cuenca.