.

Els treballs es poden presentar fins al 17 de juliol a les OMACS

Els treballs es poden presentar fins al 17 de juliol a les OMACS

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp torna a convocar el Concurs Literari Vila de Mont-roig. Es tracta d’un certamen de llarga trajectòria al municipi que enguany arriba a la seva 38ena edició. El concurs engloba diverses categories i premis amb l’objectiu de promoure la creació literària, el desenvolupament creatiu i la recerca local. Amb aquesta finalitat es convoca, el Premi d’Assaig Vila de Mont-roig, el Premi de Prosa Magdalena Guerrero i el Premi de Poesia Miquel Ferrer, tots tres dirigits a majors de 18 anys. D’altra banda, el concurs també vol implicar als infants i joves i convidar-los a desenvolupar el seu talent creatiu i literari. Per aquest motiu es convoca també el premi de poesia i el de narrativa breu infantil i juvenil.

Aquests premis tenen dues subcategories d’acord amb les edats, de 8 a 9 anys, de 10 a 11 anys, de 12 a 14 anys i de 15 a 17 anys. Els premis tenen diferents dotacions econòmiques segons les modalitats. En el cas dels infantils i juvenils s’atorgarà un obsequi especial als participants que quedin classificats en segon lloc.

Termini de lliurament de les obres

El termini de presentació de les obres finalitza el 17 de juliol de 2019. Les obres s’han de lliurar a les Oficines Municipals d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, personalment o per correu postal, en horari d’atenció al públic.

– A Mont-roig: carretera de Colldejou s/n

– A Miami Platja: carrer de Sòria núm. 14

El veredicte del jurat, format per persones del món literari i cultural, es farà públic el mes d’octubre de 2019.

Les obres guanyadores formaran part d’un llibre

El concurs pren especial rellevància pel fet que, des de fa uns anys, les obres guanyadores dels diversos premis s’editen en un llibre conjunt. Aquesta iniciativa permet reconèixer i posar en valor la feina dels participants i els anima a esforçar-se i a prendre part en el certamen.